WOODFIELD V-TORBEN JOHANSEN


November 2017

HAR VI BRUG FOR EN OVERBYGNING ?
For at komme i åben klasse, personligt vil jeg dog mene det kunne være en god ting, vi skal dog også passe på at det ikke går ud over den store brede i foreningen ingen brede ingen elite. Jeg har dog set præmierede hunde på en dårlig dag både prelle på vildt og springe i skuddet, det er godt nok sjældent, men det sker. Det er jo ikke nok at komme på træningspladserne en gang om ugen, det er vigtigt at man selv træner sin hund.Hvis vi går lidt tilbage i tiden hvor jeg trænede min første FT.spaniels hos Niels Ekholm hørte jeg tit hundefører sige, den kunne i går eller det virkede inden vi tog hjemmefra.

Det er jo ikke godt nok. Jeg kunne godt tænke mig at vi kunne bruge træningsmarkprøverne med to slip hvor mindst det ene slip skal være bestået for at kunne stille i åben klasse der skal så udfærdiges et diplom eller andet dokument  som anskueliggør at hunden er parat til at stille i åben klasse.
Det må alt andet lige være bedre end at bruge Working testen, da man ved brug af Træningsmarkprøven  kommer så tæt på den rigtige mark prøve som det er muligt.

Det er vigtigt at vil man fører hund på prøver kræver det at vi som hundefører går All In

Husk på det er klubben der skaber rammerne, men det os medlemmer der skal udfylde dem.

Venlig  Hilsen, Torben Johansen